Un bărbat de 30 de ani a fost protagonistul unui scandal de proporții,  desfășurat în mai multe etape. Mai întâi s-a luat la bătaie cu prietenii de pahar. La fața locului au ajuns polițiștii locali, iar tânărul i-a atacat și pe ei. Pentru că era lovit, a fost chemată ambulanța, dar până și medicii care au încercat să-l ajute s-au ale cu injurii și îmbrânceli. 

Deoarece avea un comportament extrem de agresiv, cadrele medicale au luat decizia să-l transporte la spital, pentru mai multe investigații. Odată ajuns acolo, bărbatul a fost de nepotolit, fiind nevoie ca el să fie încătușat. 

Pentru faptele sale el a fost sancționat cu două amenzi, una de 2.000 și alta de 4.000 de lei, potrivit prevederilor Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Cu o amendă s-a ales și unul dintre prietenii de pahar implicați în scandalul de la care a pornit totul, urmând ca un al treilea bărbat care a participat la bătaie să fie identificat, deoarece a plecat înainte de venirea poliției. .