Pe strada Ioan Neculce nr.13, în urma sesizării din partea vecinilor privind tulburarea liniștii publice, o patrulă a Poliției Locale s-a deplasat la fața locului constatând că un bărbat de 30 de ani a pătruns ilegal în dependințele unei locuințe sociale.
 
Acesta își amenajase propriul spațiu locativ într-o anexă. După ce s-a făcut comod, și-a anunțat prezența dând muzica la maxim, însă nu a apucat să organizeze petrecerea propriu-zisă, fiind întrerupt de echipajul de poliție locală.
 
Acesta nu i-a aplicat doar amenda în cuantum de 500 de lei, conform art.2.13 din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, ci l-a supravegheat până și-a adunat obiectele personale și a evacuat anexa. Verificări ulterioare au evidențiat faptul că locuința socială respectivă era deținută de sora contravenientului.
 
Direcția Generală Poliția Locală anunță arădenii că situațiile în care apartenenți ai beneficiarilor unor contracte de chirie pentru locuințe sociale ale municipalității se instalează în spațiile respective și deranjează vecinii pot fi și trebuie semnalate dispeceratului DGPL, la numărul 0257.939 (apel gratuit).

Sursa: Realitatea de Arad