Șantierul drumului județean Sintea-Sântana a ajuns astăzi, cu un covor gros de asfalt, la ieșirea din Sântana spre Olari. Este cea mai consistentă lucrare realizată pe acest tronson de drum, în ultimele decenii.

Drumul județean reabilitat are o lungime de 10 kilometri, iar valoarea totală estimată a lucrării este de 19 milioane de lei. „Modernizăm legătura între Sântana și comuna Olari, până la Sintea Mică. Astăzi orașul Sântana este accesibil pe drumuri modernizate din toate direcțiile, este înconjurată de asfalt nou dinspre toate intrările în oraș, ceea ce îi deschide o nouă perspectivă de dezvoltare”, a declarat Iustin Cionca, președinte al Consiliului Județean Arad.

Prin reabilitarea acestui drum județean pe anumite tronsoane a fost lărgit carosabilul, s-au amplasat acostamente, parapeți metalici, sunt reparate opt podețe, amenajate și toaletate șanțurile, se montează indicatoare, stâlpi de ghidare și borne kilometrice și hectometrice. Lucrarea este finanțată de Consiliul Județean Arad.