Şapte hoți din Sălaj, Cluj și Arad au fost identificați zilele trecute de polițiștii sălăjeni. Faptele au fost comise pe raza județului Sălaj, în perioada 2019 – 2021.

 

 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat marți un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea unui furt dintr-un magazin din Zalău. Din cercetări a reieşit că, la data de 16 decembrie 2021, acesta ar fi intrat în local şi a sustras geanta unei femei. Prejudiciul a fost recuperat.

În aceeaşi zi, poliţiştii au identificat un adolescent de 17 ani din judeţul Sălaj, bănuit de furtul unei biciclete, faptă comisă în luna august a anului 2020, în municipiul Zalău. Bicicleta a fost recuperată.

 

Un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea unor bunuri dintr-o cabană de pe raza municipiului Zalău, a fost prins tot în cursul zilei de ieri de către poliţişti. Cel în cauză ar fi sustras în luna iunie a anului 2020 o drujbă, băuturi alcoolice, o motocoasă etc. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de peste 50%.

 

Tot pentru o faptă de furt este bănuit şi un bărbat de 44 de ani din judeţul Cluj, care în luna martie a anului 2019 ar fi sustras un telefon mobil, dintr-o benzinărie, din  judeţul Sălaj. Telefonul a fost recuperat şi restutuit proprietarului.

 

Alte trei furturi din societăţi comerciale au fost soluţionate de poliţişti. Două fapte au fost comise în anul 2019, iar una în anul 2020, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1400 de lei. Bănuiţi de comiterea faptelor sunt trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 46 de ani, din judeţele Sălaj, Cluj şi Arad.

 

În toate cazurile, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

 

Sursa: Realitatea de Salaj