Schimbarea majoră pe care o face Twitter. Cum vrea Elon Musk să revitalizeze rețeaua de Social Media

Twitter intenţionează să se concentreze pe parteneriate video, creatori şi comerţ pentru a revitaliza afacerile companiei de Social Media dincolo de publicitatea digitală, potrivit unei prezentări pentru investitori făcută de proprietarul Elon Musk şi noului director general Linda Yaccarino, care a fost analizată de Reuters.

Yaccarino, care a devenit CEO pe 5 iunie, le-a spus investitorilor Twitter că compania se află în discuţii timpurii cu personalităţi politice şi de divertisment, cu servicii de plăţi şi cu editori de ştiri şi media despre potenţiale parteneriate, a declarat o sursă familiarizată cu subiectul care a cerut să își păstreze anonimatul, relatează Ziare.com.

Prezentarea a fost prima făcută de Yaccarino investitorilor companiei, a spus sursa.

După ce Musk a achiziţionat Twitter în octombrie, firma de social media s-a confruntat cu luni de haos, inclusiv concedieri a mii de angajaţi, critici privind moderarea laxă a conţinutului şi exodul multor agenţi de publicitate care nu doreau ca anunţurile lor să apară lângă conţinut neadecvat.

Angajarea de către Musk a lui Yaccarino, un director de publicitate cu experienţă care a modernizat vânzările de reclame la conglomeratul de divertisment şi ştiri deţinut de Comcast NBCUniversal, a fost un semnal că reclamele digitale au rămas o prioritate pentru Twitter.

Unele firme cumpătoare depublicitate le-au recomandat clienţilor să întrerupă cheltuielile publicitare pe Twitter după preluarea lui Musk.

Aceste recomandări au fost inversate şi niciunul dintre marile holdinguri de publicitate nu recomandă în prezent o pauză, potrivit unui slide afişat în timpul prezentării.

Yaccarino le-a spus investitorilor că cheltuielile publicitare la mai multe categorii de agenţi de publicitate au crescut acum cu cel puţin 40% de la an la an, inclusiv sănătatea, bunurile de larg consum şi serviciile financiare, a spus sursa.

Un director al Twitter a refuzat să comenteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.