Mai multe accidente cumplite au avut loc pe șoselele din țară. În Suceava, un bărbat de 63 de ani și-a pierdut viața, iar alte două femei au ajuns în stare gravă la spital după ce două mașini s-au ciocnit violent. În Timiș, un copilaș de doar un an și mama lui au scăpat cu viață după ce tatăl s-a răsturnat cu mașina într-un sens giratoriu. Aceștia sunt internați la spital. Iar la Călărași, un bărbat a pus 5 vieți în pericol pentru că nu a oprit la stop. 

Un accident grav a avut loc în municipiul Fălticeni din județul Suceava. Un bărbat de 63 de ani a murit, iar alte două femei au ajuns de urgență la spital după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit frontal.

Bărbatul de la volan a intrat în stop cardio-respirator, iar în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a mai putut fi salvat. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale tragediei.

În județul Timiș, un bărbat de 36 de ani a intrat cu viteză într-un sens giratoriu și s-a răsturnat cu mașina în afara drumului. Un băiețel de un an și 6 luni a ajuns de urgență la spital, alături de mama lui în vârstă de 40 de ani.

Iar în județul Călărași, un bărbat care nu a oprit la stop la intersecția DN3 cu drumul din localitatea Independența s-a izbit în plin de o mașină care circula regulamentar. Cinci persoane au fost implicate în accident, însă doar un bărbat a ajuns la spital. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.