Tânăra care a murit în cumplitul accident de tren urma să fie cerută în căsătorie

Un grav accident rutier a avut loc în județul Arad, unde un autoturism a fost izbit în plin de trenul privat Interregional 10501, care circulă în relația Timișoara Nord – Oradea. Din declarațiile martorilor, se pare că tânăra ar fi încetinit la apropierea cu trecerea la nivel cu calea ferată după care, paradoxal, chiar când trenul era foarte apropae, a forțat traversarea.

Autoturismul a fost târât pe o distanță considerabilă și a fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare pentru a o scoate pe șoferiță din el. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accidentul s-a produs în apropierea localității Nădab, unde locuiește și familia fetei. “În spatele volanului însă, se afla Gabriela, o tânără ambitioasă, plină de veselie și indrăgită de prieteni și apropiați. Fata era într-o relație cu un tânăr, care plănuia să o ceară în casătorie. Inelul era deja cumpărat și primise în prealabil, permisiunea familiei fetei, de a o cere în căsătorie. Plănuia marele eveniment pentru săptămâna viitoare. Nu a mai avut timp, însă…”, notează cei de la TV Arad.

Pe de altă parte, „Din informațiile transmise de la locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul Interregional nu au fost răniți” – informează reprezentanţii CFR. Mai multe trenuri au avut însă întârzieri.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.