Teatrul Clasic îşi reia spectacolele cu public, dar cu 30% din locurile pentru spectatori

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad a anunţat, marţi, că îşi va relua activitatea în sălile de spectacol, însă acestea vor putea fi ocupate doar la 30% din capacitate, fiind programate deja mai multe spectacole.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de instituţie, decizia vine după ce Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Arad a trecut municipiul din scenariul roşu în cel galben, având o incidenţă de sub trei la mie (1,94) a cazurilor de COVID-19 înregistrate la 14 zile. La nivelul judeţului, această incidenţă este de 1,36 la mia de locuitori, conform ultimei raportări a CJSU.

„Ne bucură faptul că putem să jucăm din nou în faţa spectatorilor noştri. Pentru ca bucuria revederii să fie şi mai mare, în zilele care vor urma, le oferim două dintre cele mai noi producţii ale noastre, dar şi o premieră. Vrem să îi asigurăm pe cei care decid să ne calce pragul că vom respecta în continuare toate regulile de protecţie împotriva COVID-19”, a transmis, în comunicat, managerul Teatrului Clasic, Bogdan Costea.

Pentru duminică, 10 ianuarie, a fost pregătit spectacolul „Carmen Vlaga vorbeşte cu tine”, bazat pe textul ,”Întoarcerea de acasă”, de Ştefan Caraman. Spectacolul va avea loc de la ora 19,00, în Sala Mare.

În 14 ianuarie, de la ora 19.00, este programat în premieră spectacolul „Şcoala şi familia”, scenariu după I.L.Caragiale, iar în 16 ianuarie, se va putea viziona spectacolul „Terapie de grup”, de Bolba Tamás, Szente Vajk şi Galambos Attila.

Conducerea Teatrului le cere spectatorilor să respecte distanţarea fizică şi toate celelalte măsurile recomandate de autorităţi.

Conform ultimei raportări a CJSU Arad, doar trei localităţi din judeţ mai sunt în scenariul roşu, având peste trei cazuri COVID-19 la mia de locuitori: Lipova – 3,18, Bata – 4,58 şi Dorobanţi – 3,14. 

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.