Pompierii arădeni au intervenit, sâmbătă dimineață, la un accident rutier produs pe pe DJ 792, între localitățile Seleuș si Zărand. Potrivit ISU Arad, s-a acționat pentru descarcerare și acordare de asistență medicală.

”În momentul sosirii echipajelor de intervenție, acestea au găsit două victime, bărbat și femeie, în viață, cooperanți. Victimele au fost extrase din autoturism și predate celor două echipaje medicale. Au fost transportate la UPU Arad”, informează reprezentanții ISU Arad.

Din primele cercetări la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat din județul Bihor, de 71 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 792, sens de mers Zărand – Seleuș, la km 23+34 m, într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în dreapta direcției sale de deplasare.

”În urma evenimentului rutier a fost rănit conducătorul auto și pasagerul din dreapta față, o femeie de 57 de ani, din județul Bihor. În urma concluziilor medico legale urmează a fi stabilită gravitatea rănilor suferite de către cele două persoane în urma accidentului, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here