Un nou Serviciu local pentru eliberarea cărților de indentitate va funcționa în județul Arad cu începere de luni. Unde se află

0
1

Un nou Serviciu de Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor va funcționa în județul Arad cu începere de luni, 15 octombrie (15.10.1018), a anunțat, joi, Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Arad.

Este vorba despre Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor nou înființat în subordinea Consiliului Local al comunei Șiria.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al comunei Șiria va deservi pe linie de evidență a persoanelor, cetățenii domiciliați pe raza comunelor Șiria și Covăsînț, cu satele aparținătoare, localități arondate până în prezent de Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al orașului Pîncota.

Astfel, începând cu această dată, cetățenii care domiciliază pe raza acestor comune se vor prezenta la Serviciul din comuna Șiria în vederea punerii în legalitate cu acte de identitate.a

 

Unde mai sunt 18 Servicii locale de evidenţă a persoanelor

În județul Arad, pe lângă pe lângă Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad, care se află în municipiul Arad, mai funcțioează în acest moment 18 Servicii locale de evidenţă a persoanelor: respectiv, municpiul Arad, orașele Chișineu-Criș, Curtici, Ineu, Lipova, Nădlac, Pecica, Pîncota, Sântana, Sebiș, comunele Beliu, Gurahonț, Săvîrșin, Socodor, Tîrnova, Vinga, Vîrfurile și Vladimirescu. De luni, 15 octombrie, vor fi 19 servicii locale.