UPDATE. Arad: Al doilea accident pe DN7, într-o oră. Sunt impliate un TIR cu nisip și unul cu un utilaj. Un bărbat a murit, iar altul este rănit

Un al doilea accident a avut loc, miercuri dimineața, pe DN7, în județul Arad, în circa o oră. Cel de-al doilea accident a avut loc înainte de localitatea Toc, din comuna Săvârșin.

UPDATE:
„Ca urmare a accidentului au rezultat 2 victime: șoferul in vârsta de 32 ani, conștient este predat echipajului Stației de Ambulanță Județeană Arad, iar pasagerul din dreapta, în vârsta de 62 ani, este extras de către echipajul de descarcerare și declarat decedat”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratulu pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratulu pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „intervine 1 Autpspecial[ pentru Descarcerare de la Garda de Intervenție. Bârzava, 1 SMURD Terapie Intensivă Mobilă de la Detașamentul Arad, 1 Autospecială de Stingere cu apă și Spumă de la Garda de Intervenție Birchiș, cu un total de 8 Subofițeri, 1 Ambulantă Serviciul de Ambulanță Județean Arad de la Săvârșin. DN 7 este blocat pe ambele sensuri”.

„Conform primelor informații sunt 2 TIR-uri implicate, unul transporta nisip, iar celălalt un utilaj. Ca urmare a accidentului a rezultat o victimă încarcerată, grav afectată, din informațiile apelantului la 112”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratulu pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Vă reamintim, un alt accident a avut loc, miercuri, tot pe DN7, și între localitățile Conop și Bârzava, din județul Arad. 2 camioane încărcate cu piatră s-au ciocnit, iar un bărbat de 57 ani a fost rănit.

În județ este al treilea accident miercuri dimineață, după ce în comuna Pleșcuța o mașină a fost lovită de tren.

Polițiștii continuă cercetările în toate aceste cazuri.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad