Poliţiştii arădeni, împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Arad, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. 

 

În cadrul acţiunilor, a fost verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19. 

 

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 2.255 de persoane, verificate 124 de societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 26 de mijloace de transport în comun/persoane.

 

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 108 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.500 de lei, 75 dintre acestea pentru nepurtarea măștii de protecție, iar celelalte pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea.

 

Începând cu data de 28.03.2021, este restricționată circulația autovehiculelor și persoanelor în intervalul orar 20:00 – 05:00, închiderea programului de funcționare a societăților comerciale fiind ora 18:00, în perioada sfârșitului de săptămână, în localitățile unde incidența ratei de infectare este de peste 4 la mie.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here