Gaz Metan Mediaș a pierdut în companiei formației UTA, scor 1-2. UTA a reuşit a şaptea sa victorie în deplasare în acest sezon, în timp ce pe teren propriu nu are decât una.

Arădenii au deschis scorul în primul minut, prin Liviu Antal, după o neînţelegere a fundaşilor centrali ai echipei gazdă. Gaz Metan a egalat prin fundaşul central brazilian Yuri Matias (76), scăpat din marcaj la o fază fixă. Ioan Hora a adus victoria oaspeţilor în urma unei gafe a portarului Alexandru Buzbuchi (81). UTA a mai avut ocazii prin Adrian Petre (bară) şi Damian Isac, în min. 12, şi prin Andrei Peteleu (18). Bryan Alceus (38) a avut o şansă notabilă pentru gazde, din foarfecă.

Liviu Antal a marcat cele mai rapide două goluri din acest sezon al Ligii I, după 27 de secunde în meciul cu Academica Clinceni (3-0, la Clinceni, în 4 februarie – etapa a 21-a) şi după 43 de secunde cu Gaz Metan (1-1, la Mediaş, 27 februarie – etapa a 25-a). Pe locul al treilea este golul reuşit de francezul Hamidou Keyta (FC Botoşani), după 56 de secunde în meciul cu Dinamo (4-0, la Botoşani, pe 24 ianuarie – etapa a 18-a). UTA şi-a luat revanşa după înfrângerea din tur de pe teren propriu (1-3). UTA e neînvinsă de cinci etape, în care a obţinut două victorii şi trei egaluri.

TEXT: Agerpres

FOTO: Digisport

Rezumatul video, AICI