VIDEO: Traficanți de droguri din Hunedoara, prinși în flagrant de procurorii DIICOT Târgu Mureș, pe când intrau în țară pe la Nădlac! Au fost arestați

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Târgu Mureş, au desfăşurat o acţiune, într-un dosar penal de introducere în țară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc, în județul Arad – Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 2, în urma căreia un bărbat şi o femeie au fost arestați preventiv. 

La data de 27 mai, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Târgu Mureş – Serviciul Antidrog s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

Astfel, la data de 7 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Târgu Mureş, au efectuat în județul Arad – PTF Nădlac 2, o acțiune de prindere în flagrant delict a două persoane, un bărbat de 28 de ani şi o femeie de 22 de ani, ambii din Hunedoara, bănuiţi de comiterea faptelor.

În urma acţiunii, au fost descoperite și ridicate 8,2 grame de cocaină și aproximativ 8 grame rezină de cannabis.

Pe numele acestora, au fost puse în executare două mandate de aducere, cei doi fiind conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu-Mureş, pentru audieri.

După audierea acestora, procurorul de caz a dispus luarea măsurii preventive a reținerii, pentru de 24 ore, fiind prezentaţi Tribunalului Mureș, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 
Ulterior, la data de 8 august 2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș a admis propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. și de I.G.P.F. – S.P.F. Nădlac 2.

Sursa: Realitatea de Mures

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.