Astăzi, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil cu unele înnorări după-amiaza, dar și spre sfârșitul nopții în extremitatea vestică, când pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe creste.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 30 de grade, iar cele minime între 6 și 13 grade, mai ridicate la deal până la 16…17 grade.

Mâine, vremea va fi în general instabilă și se va răci. Cerul va avea înnorări accentuate îndeosebi ziua, când pe arii extinse vor fi averse care vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice. Pe arii restrânse cantitățile cumulate de apă vor fi însemnate, depășind 20-25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări asociate averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 de grade în Dealurile Crișanei și 28 de grade, în sudul Banatului, iar cele minime între 7 și 13 grade, mai ridicate în sudul Banatului până la 15 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.