Vreme ploioasă și rece în vestul țării

Astăzi, vremea va fi închisă și se va răci. În cursul zilei cerul va fi noros și pe arii extinse va ploua. La munte va ninge și se va depune un nou strat de zăpadă, iar în zonele deluroase din Crișana vor fi precipitații mixte. Izolat, îndeosebi la munte, cantitățile cumulate de apă vor depăși 10…15 l/mp. Spre seară, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor iar cerul va deveni variabil.

Vântul va sufla în general moderat în prima parte a zilei, cu intensificări locale, atingând la rafală viteze de 45…55 km/h. La munte vitezele vor depăși temporar 60…70 km/h, viscolind ninsoarea. În a doua parte a zilei, vântul va slăbi în intensitate

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 10 grade, iar cele minime între -5 și -1 grad, mai ridicate în sudul Banatului spre 1 grad.

Mâine, vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros. Izolat, îndeosebi în cursul nopții, vor fi condiții de precipitații predominat sub formă de ploaie în zonele joase și de ninsoare la munte. Vântul va sufla în general slab, cu unele intensificări în sudul Banatului și la munte. Izolat va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 6 grade, iar cele minime între -1 și 4 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.