Adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Florin Turnagiu, a accidentat, vineri, în timp ce se afla la volanul unei maşini, o femeie care circula pe un scuter. Incidentul s-a petrecut în parcarea unui supermarket din municipiu. 

Nepăstrarea unei distanțe regulamentare în timpul deplasării ar fi cauza care a condus la evenimentul rutier în care a fost implicat adjunctul IPJ Arad, vineri după masa, în parcarea magazinului Lidl din cartierul Aradul Nou

Conform reprezentanților IPJ Arad:  O femeie de 62 de ani, din Arad, în timp ce se deplasa cu un scuter electric în parcarea unui supermarket de pe Calea Timișorii din municipiu, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul din față, care frânase pentru a intra într-un loc de parcare, condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș.

În urma impactului, femeia a fost transportată la spital, în vederea efectuării de investigații medicale, fiind rănită ușor, la prima vedere.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre cei implicați nu consumase alcool.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, fiind informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

Bărbatul în cauză este împuternicit pe funcția de adjunct al inspectorului șef din cadrul I.P.J. Arad.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad a fost informat cu privire la accident, iar cercetările continuă.

Sursa: Realitatea de Arad