PSD Arad are conducere nouă și la organizațiile de tineret, dupăce sâmbătă trecută și-a ales un nou președinte, în persoane senatorului Mihai Fifor.

Prima ședință a Biroului Permanent Judeţean al PSD Arad, care s-au desfăşurat sub conducerea preşedintelui PSD Arad, senatorul Mihai Fifor şi a preşedintelui executiv, deputatul Florin Tripa, a cuprins pe ordinea de zi şi desemnarea unei noi conduceri la organizaţia de tineret a partidului.

Astfel, Adrian Antoche conduce începând de astăzi organizaţia judeţeană TSD Arad, în timp ce Daniel Gheorghe este responsabil de organizaţia municipală de tineret a PSD.

„Prima ședință a Biroului Permanent Județean a constituit un bun prilej de analiză internă, o privire obiectivă asupra organizației, în contextul anului electoral 2020. Pe lângă aspectele organizatorice ce țin de buna funcționare și gestiune a PSD Arad, am dezbătut teme referitoare la strategie, cu mențiunea că, după cum am promis, în centrul oricăror proiecte ale organizației se regăsesc arădenii, cu nevoile și aspirațiile lor.
Începem cu drag și motivație lucrul, într-o nouă formulă. #puternici împreuna pentru Arad”, scrie Mihai Fifor pe contul său de Facebook.