Căutările copilașului de șapte ani dispărut în județul Arad continuă

Autorităţile continuă, pentru cea de-a șasea zi, căutarea copilului de 7 ani dispărut sâmbătă în zona localităţii arădene Vânători. De data aceasta sunt folosite drone aduse de voluntari, care vor survola locuri greu accesibile de pe o rază de 30 de kilometri.

Primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vânători, Tiberiu Haasz, spune că este cea mai mare operaţiune de căutare-salvare care a avut loc vreodată în zonă.

“Este inexplicabil cum după atâtea zile de căutare, practic suntem în a şasea zi de când a dispărut acest copil, nu este găsit. A fost verificat aproape fiecare metru pătrat, canale cu apă, câmpuri, drumuri, şanţuri, dar nici urmă. Îl cunoşteam pe acest copil, era tare descurcăreţ, cunoştea zona, ştia să ajungă acasă din orice loc, nu ne explicăm cum a dispărut fără urmă”, a spus primarul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Arad, Adina Aconstantinesei, spune că sunt audiaţi copiii cu care Sebastian a fost la o stână de la marginea satului, de unde a dispărut ulterior. Audierea acestora se va face cu ajutorul unui psiholog.

În total, aproximativ 100 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă participă la căutări, alături de zeci de voluntari.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.