VATMANUL CARE A OMORÂT UN ȘOFER, ÎN BUCUREȘTI, POZITIV LA DRUGTEST

Vatmanul care a omorât un șofer, pe Șoseaua Progresului, din Capitală, era drogat, potrivit autoritătilor. Acesta a ieșit pozitiv la amfetamină. Tânărul de 30 de ani s-a apărat, însă, și a declarat că urmează un tratament medical. De altfel, le-a și arătat polițiștilor o rețetă pentru răceală. Drept urmare, acesta a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice care să clarifice situația. 

Între timp, s-a descoperit că șoferul mort lucra la SPP și că era soțul vânzătoarei de la magazinul de suveniruri din interiorul Parlamentului.

Șoferul a intrat fără să se asigure pe linia de tramvai și a fost lovit în plin. Circulația tramvaielor a fost complet blocată, pe ambele sensuri.

Vatmanul nu a mai putut evita impactul. Martorii au sunat imediat la 112 și la scurt timp mai multe echipaje de intervenție au venit la fața locului. 

Accident grav, pe Șoseaua Progresului, din București: un mort, după impactul cu un tramvai. Substanțe psihoactive, depistate după testarea vatmanului – VIDEO

Bărbatul de la volanul mașinii s-a stins la câteva momente după accident.

La scurt timp după impactul devastator, vatmanul a fost testat antidrog și a ieșit pozitiv la amfetamină. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal și continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.