VREMEA 2 SEPTEMBRIE. TEMPERATURI ÎN CREȘTERE ÎN CEA MAI MARE PARTE A ȚĂRII

Astăzi, temperaturile vor continua să crească ușor față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării, astfel că se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei. 

Cerul va fi variabil, dar spre seară, în vestul si nord-vestul teritoriului, se va înnora și cu totul izolat va ploua slab.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral și pe crestele Carpaților Meridionali (rafale în general de 45…55 km/h). 

 
 

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 si 23 de grade.

În București, vremea va fi frumoasă și normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade.

 
 

La munte, temperaturile vor continua să crească ușor față de ziua precedentă și vor fi apropiate de cele normale pentru începutul lunii octombrie. 

Cerul va fi variabil, cu înnorări în masivele vestice și nordice unde, doar izolat, vor fi posibile ploi slabe, noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaților Meridionali (rafale în general de 45…55 km/h). 

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.