Arad: Un bărbat a înjunghiat 2 persoane, printre care fosta iubită, și a încercat să se sinucidă, după mai multe fotografii publicate pe Facebook

Un bărbatdin județul Arad a înjunghiat 2 persoane, în cursul nopții de joi către vineri, iar apoi a încercat să se sinucidă cu același cuțit, când a fost găsit decătre polițiști.

Atacul a avut loc într-o casă din localitatea arădeană Nădab.

Conform unor informații, agresorul, care are 32 de ani şi locuieşte în localitatea Olari, a văzut, în cursul nopții, pe Facebook fotografii cu fosta iubită care participa la o petrecere în satul Nădab, în casa părinților ei. Bărbatul a mers la petrecere şi a înjunghiat-o pe femeie, dar şi pe fratele acesteia, apoi a fugit.

Ulterior, în cursul nopţii, poliţiştii l-au găsit pe atacator pe o stradă din satul Olari, în apropiere de casa sa, iar când a fost somat să se predea, bărbatul s-a înţepat cu cuţitul în abdomen şi în gât.

Agresorul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost internat în stare gravă, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă.

Tot la spitalul județean se află şi victimele atacului, internate la Chirurgie, unde au fost supuse unor intervenţii chirurgicale, iar medicii afirmă că sunt în stare stabilă.

Cazul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care fac cercetări in rem cu privire la fapta de tentativă de omor, avându-se în vedere că starea în care se află suspectul nu permite deocamdată audierea acestuia.
Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz.