Un accident mortal a avut loc în în zona gării. Mai exact, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Curtici, conducând un microbuz pe Calea Aurel Vlaicu, în curba dintre Gara Arad şi Podgoria, a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul, a pătruns pe terasamentul şinelor de tramvai oprindu-se într-un stâlp de înaltă tensiune.

 Tânărul de 19 ani care conducea microbuzul a murit, iar pasagerul de pe locul din dreapta față a fost grav rănit, fiind dus la spital.

„Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 5.20, un tânăr de 19 ani, din Curtici, a condus un microbuz pe Calea Aurel Vlaicu, dinspre Piața UTA spre Podgoria, și în curba din dreptul imobilului cu numărul 2, scara A, de pe Bulevardul Revoluției, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pătrunzând pe terasamentul liniilor de tramvai, unde a intrat în coliziune cu un stâlp.
În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a unui barbat, pasager pe locul din dreapta față, a cărui identitate urmează a fi stabilită. Victima a fost transportată la spital, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.