Arad: 100 de pachete cu țigări de contrabandă, confiscate de către jandarmi chiar în centrul Aradului. Cum s-a dat de gol traficantul

100 de pachete cu țigări decontrabandă au fost confiscate, marți, decătre jandarmii chiar din centrul municipiului Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Arad, plt.maj. Daniel Monoranu, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de ordine și siguranță publică, a observat pe strada Elena Ghiba Birta, din municipiul Arad, un bărbat cu vârsta de aproximativ 30 de ani, care a scos dintr-o mașină o sacoșă cu țigări, iar la vederea echipajului a aruncat bagajul în autoturism și a încercat să își piardă urma printre trecători.

Existând suspiciuni cu privire la comportamentul bărbatului, jandarmii au trecut la procedura de interceptare și identificare.

În prezența bărbatului, jandarmii au efectuat controlul mașinii, ocazie cu care în înteriorul auturismului au fost găsite cele 100 pachete cu țigări de netimbrate sau timbrate necorespunzător.

Ce a declarat bărbatul

Individul a declarat că țigările îi aparțin și urma să le introducă spre comercializare, în P-ța Mihai Viteazul, din municipiul Arad

Jandarmii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Jandarmeria Arad