Arad: 2 polițiști din Arad, Bogdan Coroban și Lucian Poleac, medalii de bronz la Abu Dhabi International Pro – Zadar Brazilian Jiujitsu

2 polițiști din Arad, care au reprezentat România la un mare concurs internațional de brazilian jiujitsu, au câștigat medalii de bronz la competiția care a avut loc la Zadar, în Croația.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, Bogdan Coroban și Lucian Poleac au participat la concursul organizat de Abu Dhabi International Pro – Zadar Brazilian Jiujitsu, categoria 85 de kg, centuri albe. Agenții au reprezentat România, prin Clubul Sportiv Checkmat Romania, antrenori Mihai Matei si Adi Rosu.

Agent Șef Bogdan Coroban face parte din Poliția de Proximitate a Biroului de Ordine Publică și are la activ două misiuni internaționale în Ungaria. În acest an este eligibil pentru o misiune internațională sub egida ONU, în Somalia.

Agent Șef Poleac Lucian este luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu o vechime de 15 ani, desfășurându-și toată activitatea pe această linie de muncă.