Arad: 49 de pacienți, printre care o femeie de 82 de ani, vindecați de noul coronavirus, la Arad

14 pacienți au fost declarați vindecați de noul coronavirus și externați, joi, printre care și o femeie de 82 de ani, în Arad, a anunțat Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

11 pacienți au fost externați de la Spitalul COVID-19 din Grădiște, cărora li se alătură primul pacient externat de pe Secția Medicină Internă II, din strada Piața Mihai Viteazu!
Alți doi pacienți au fost internați pe Secția de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie.

După ce au fost testați cu testele II și III, la interval de 24 de ore, ambele rezultate au ieșit negative. Mulțumim personalului medical.

Printre cei 14 pacienți externați joi se află și o femeie de 82 de ani, vindecată de noul coroanvirus.

„La Spitalul COVID din Grădiște s-a externat astăzi (joi – n.r.) o pacientă în vârstă de 82 de ani! Pacienta a fost testată cu testele II și III iar rezultatele au ieșit negative. îi dorim multă sănătate și ne bucurăm că ne-a demonstrat că iată, și la această vârstă, lupta cu acest virus, extrem de contagios, poate fi câștigată!”, a anunțat conducerea spitalului județean.

În total, de pe data de 08 aprilie au fost externați 49 de pacienți, vindecați.

Conform raportării Grupului de Comunicare Strategică, până joi, în judeţul Arad au fost înregistrate 339 de cazuri de COVID-19, din care 53 de infectări au fost confirmate la personal medical.