Arad: 7 amenzi în valoare de peste 4.100 lei, pentru șoferii de TIR-uri care au intrat în zone interzise

7 amenzi în valoare totală de 4.160 de lei a aplicat Poliția Locală Arad pentru traficul greu de pe strada Dunării din municipiul Arad.

În zonă există un garaj pentru pentru camioane. Accesul în zonă pentru mașinile mai mari de 3,5 tone este interzis. Însă, spre disperarea localnicilor, nimeni nu ține cont de această reglementare.

Oamenii reclamă gălăgia făcută de mașinile mari, dar mai ales și faptul că acestea produc trepidații, care le afectează structura de rezistență a caselor.

Ca urmare a sesizărilor primite de la arădenii care locuiesc pe str. Dunării, polițiștii locali au acționat pentru sancționarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind accesul și circulația vehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3, 5 tone.

Au fost sancționați mai mulți conducători auto care nu dețineau la bordul autovehiculului autorizații de acces valabile pentru zona „B”, eliberate de Primăria Municipiului Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad, Ralu Cotrău, în doar câteva ore, Poliția Locală Arad a aplicat 7 amnezi în valoare totală de 4.160 de lei.

Poliția Locală Arad anunță că asemenea controale în zonă vor continua.

Sursa foto: Poliția Locală Arad Facebook