Arad: 8 cetățeni din Vietnam, descoperiți de către polițiștii de frontieră de la Nădlac 2, când încercau ca să iasă din România ascunși într-un TIR. Zilele trecute, alți 10 migranți descoperiți tot la Nădlac

8 cetățeni din Vietnam, cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani, au fost descoperiți decătre polițiștii de frontieră de la Nădlac 2, când încercau ca să iasă ilegal din România, ascunși într-un românesc, care conform documentelor, transporta PAL pentru o companie din Italia.

ARADCU 8 CETATENI DIN VIETNAM NADLAC 2 POLITIA DE FRONTIERA ARAD DUM14IUN

Arad: 8 cetățeni din Vietnam, descoperiți de către polițiștii de frontieră de la Nădlac 2, când încercau ca să iasă din România ascunși într-un TIR. Zilele trecute, alți 10 migranți descoperiți tot la Nădlac8 cetățeni din Vietnam, cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani, au fost descoperiți decătre polițiștii de frontieră de la Nădlac 2, când încercau ca să iasă ilegal din România, ascunși într-un românesc, care conform documentelor, transporta PAL pentru o companie din Italia.https://realitateadearad.net/index.php/2020/06/14/arad-8-cetateni-din-vietnam-descoperiti-de-catre-politistii-de-frontiera-de-la-nadlac-2-cand-incercau-ca-sa-iasa-din-romania-ascunsi-intr-un-tir-zilele-trecute-alti-10-migranti-descoperiti-tot-la/#arad #nădlac #frontiera

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 14 iunie 2020

Conform purtătorului decuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, la volanul camionului se afla un cetățean român de 39 de ani, iar cei 8 migranți, care erau ascunși printre obiectele transportate, doreau să ajungă în vestul Europei.

Vietnamezii sunt cercetați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar șoferul român pentru trafic de migranți.

Este al doilea grup mare de migranți descoperiți în ultimele zile după ce joia trecută, tot la Nădlac polițiștii de frontieră au descperit 10 cetățeni din Afgaistan care încercau să iasă din România, ilegal, pe jos, chiar peste câmp.