Arad: Adrian Petre, din Arad, a semnat cu FCSB. Este cel de-al doilea fotbalist arădean la FCSB, după Dennis Man

Fotbalistul Adrian Petre din Arad a semnat cu FCSB. Echipa de fotbal FCSB l-a transferat pe atacantul Adrian Petre, de la Esbjerg fB, din prima ligă daneză, care a efectuat luni vizita medicală, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Sursa foto: Adrian Petre Official Facebook

Sursa foto: FCSB Facebook Official

Atacantul în vârstă de 22 de ani va purta tricoul cu numărul 19.

”Sunt mulţumit că am ajuns la clubul cu cei mai mulţi suporteri din România. O fac la vârsta şi maturitatea necesară să înţeleg importanţa acestei noi etape din cariera mea şi asigur întreaga suflare roş-albastră că vin cu gândul de a deveni unul dintre jucătorii de referinţă ai acestui minunat club în următorii ani”, a declarat Adrian Petre.

Adrian Petre s-a născut la 11 februarie 1998, în Arad, şi a debutat în fotbalul profesionist la UTA Arad, de unde s-a transferat, în iulie 2017, la Esbjerg fB. El a evoluat pentru UTA în 40 de meciuri din Liga 2 şi Cupa României, reuşind să înscrie de 31 de ori. Pentru Esbjerg a adunat 82 de jocuri în toate competiţiile şi a marcat de 29 de ori.

Adrian Petre este unul dintre jucătorii de bază al echipei naţionale U21, pentru care a jucat 15 meciuri şi a înscris de 5 ori, ajungând cu ea în semifinalele EURO U21 2019.

Adrian Petre este cel de-al doilea arădean de la FCSB, după ce Dennis Man a fost transferat la echipa controlată de către Gigi Becali încă din 2016.

Sursa foto: Dennis Man Facebook