Arad: APRECIAT LA NIVEL NAȚIONAL. Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maior George Pleșca, a primit distincția pentru merite deosebite, la prima Zi a Comunicatorilor din cadrul M.A.I.

Purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, maior George Pleșca, este unul dintrei mai apreciați comunicatori din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, fiind, din nou, evidențiat la nivel național.

Cu ocazia primelor ediții a Zilei Comunicatorilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, George Pleșca, a primit distincția pentru merite deosebite, o apreciere care a mai fost primită doar de alți 2 purtători de cuvânt ISU din țară, cel de la Bistrița și cel din București.

George Pleșca a primit mai multe aprecieri la nivel național, printre care, în octombrie 2018, a fost printre puținii purtătoril de cuvânt din țară care au fost cooptați în Centrul Național de Comunicare și Informare Publică, în cel mai mare exercițiu care a avut loc în cursul anului trecut, SEISM 2018.

APRECIAT LA NIVEL NAȚIONAL. Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maior George Pleșca, în Centrul Național de Comunicare și Informare Publică, în cel mai mare exercițiu, SEISM 2018