Arad: Aprinderea beculețelor în bradul de Crăciun și venierea lui Moș Nicolae, miercuri, 5 decembrie. Marea supriză: mega-spectacol Gașa Zurli

Aprinderea beculețelor în bradul deCrăciun din fața Primăriei Municipiului Arad are loc miercuri, 5 decembrie, cu începere de la ora 18.00, tot atunci când vine și Moș Nicolae, care va aduce cadouri tuturor copiilor, au anunțat, luni, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

Pentru cei mici, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad au pregătit un recital cu Gașca Zurli, trupa care a devenit, în timp scurt, un fenomen naţional pentru copiii din România, fiind considerat cel mai mare brand pentru copii 100% românesc. Gașca Zurli are un succes răsunător pentru că a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.

Conform viceprimarului municipiului Arad, Călin Bibarț, „da, conform tradiției, o păstrăm și noi”.

„Deja pomul este venit, se lucrează la împodobirea lui, ceea ce face ca în data de 5 decembrie cu începere de la ora 18.00, în fața Primăriei, practic în fața pomului de Crăciun, va fi spectacolul cu Gașca Zurli, cu începere de la orele 19.00 aprindem luminițele în pomul de Crăciun, după care Moș Nicolae îi așteaptă, ca întotdeauna, pe cei mult mai tineri decât noi, care vor fi prezenți la spectacol și la aprinderea luminițelor, aceștia vor avea și o întâlnire cu Moș Nicolae și desaga lui. Astfel, că de la acel moment putem să spunem că am intrat în linie dreaptă cu sărbătorile de iarnă”, a mai declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Cât de mare este bradul de Crăciun

Bradul de Crăciun, care a fost adus din Munții Apuseni, are în jur de 20 metri înălțime și va fi decorat cu o stea luminoasă și mai multe şiruri cu led Flash (intermitente) şi ghirlande dinamice.

Brazi în mai multe zone din oraș

Municipalitatea va amenaja, în acest an, 13 brazi de Crăciun care vor fi montați în cartierele din oraș.

De asemenea, în faţa Teatrului Clasic „Ioan Slavici” și în Piața Drapelului din zona Podgoaria au fost amplasați doi brazi artificiali, iluminați dinamic în culorile drapelului nașional. La patinoarul municipal a fost montat un brad artificial încărcat de luminiţe multicolore.

Ce este Gașca Zurli: recorduri după recorduri

Pentru cei mici, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură
Arad au pregătit un recital cu Gașca Zurli, trupa care a devenit, în timp scurt, un fenomen naţional pentru copiii din România, fiind considerat cel mai mare brand pentru copii 100% românesc.

Gașca Zurli are un succes răsunător pentru că a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.

Peste 450.000 de abonaţi pe canalul de YouTube, două producţii de televiziune la TVR1 și NaţionalTV, 4 DVD-uri în tiraj de peste 20.000 unităţi.

Peste 450.000.000 de milioane de vizualizări, peste 150.000 de urmăritori pe paginile de Facebook.

Au ajuns în peste 30 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova, Danemarca. Hit-ul „Am o căsuță mică“ le aparţine şi a adunat peste 50 de milioane de vizualizări. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete.

„Pentru noi fiecare copil este unic, așa că îi tratăm pe toți cu aceeași atenție și dragoste. Gașca Zurli are 13 spectacole diferite care au făcut înconjurul ţării şi au schimbat relaţiile dintre părinţii şi copiii din România. La spectacolele Zurli familiile descoperă că «joaca e limbajul iubirii dintre părinţi şi copii»”, îi place Mirelei Retegan să-şi descrie creaţia.