Arad: Arădenii, așteptați în număr cât mai mare, luni, ca să aprindă lumânări în fața sediului Poliției Arad, în memoria polițistului din Timișoara, omorât în misiune

Arădenii sunt așteptați, luni, în număr cât mai mare pentru a aprinde o lumânare în memoria polițistului din Timișoara, care au fost împușcat mortal în timp ce era în misiune.

Mesajul este promovat pe un mare și cunoscut grup de pe Facebook, AradTraffic, înființat chiar decătre un agent de la Poliția Rutieră.

Adi Rus La ora 16:00-16:30 va așteptam in fata la IPJ Arad sa aprindem o lumânare in semn de solidaritate pentru polițistul omorât 🙏🏻 va așteptam in număr cât mai mare 🙏🏻 Va Mulțumesc !!!

 

Conform mesajului, luni, între orele 16.00 și 16.30 de minute, arădenii sunt așteptați în număr cât mai mare în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Arad ca să aprindă o lumânare în semn de solidaritate cu polițistul omorât.

Arad: Măsuri speciale la Arad, după uciderea polițistului din Timișoara: fără postări cu locurile în care sunt filtre de poliție