Arad: Arădenii pot face propuneri pentru distincțiile acordate cu ocazia Zilelor Aradului 2020

Cetățeniidin Arad și reprezentanții societății civile sunt invitați ca să facă propuneri pentru acordarea titlurilor și distincțiilor cu ocazia Zilelor Aradului 2020.

Persoanele propuse trebuie ca, de-a lungul timpului, prin activitatea lor, să fi contribuit la dezvoltarea orașului și la promovarea imaginii acestuia atât în țară cât și în străinătate.

Aceste persoane vor fi distinse în cadrul unei ședințe festive a Consiliului Local Municipal, cu ocazia Zilelor Aradului.

Distincțiile care se vor acorda vor fi: Cetățean de Onoare al Municipiului Arad, Titlul „Pro Urbe”, Diploma de excelență și Diploma de onoare.Persoanele propuse trebuie să provină din domeniile: artă dramatică, pictură, sport, învățământ, istorie, administrație publică, educație, muzică, economie și culte.

Toate propunerile vor fi înaintate comisiei de Cultură, sănătate, învățământ, familie, muncă protecție socială, culte, tineret și sport a Consiliului Local Municipal în cadrul căreia se vor stabili titlurile și distincțiile care se vor acorda anul acesta, dar și persoanele care le vor primi.

Propunerile trebuie să fie trimise pe adresa de email [email protected] și vor fi insoțite în mod obligatoriu de un Curriculum vitae al persoanei propuse pentru acordarea distincției.

Propunerile pot să fi trimise și în plic închis la adresa Centrul Municipal de Cultură Arad, str. Bulevardul Revoluției, nr. 97, ap. 4, localitatea Arad.

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Data limită de depunere a propunerilor este 15 iulie 2020.