Arad: Arădenii vor primi mesaje SMS de la Primărie. Ce conțin mesajele

Arădenii vor putea primi gratuit informații de interes comunitar prin SMS.

Conform primărului mununicipiului Arad, Gheorghe Falcă, în colaborarea cu o firmă specializată, municipalitatea va dezvolta un program prin care arădenii vor primi sms-uri în legătură cu diversele chestiuni de interes local.

Măsura este luată, spun autoritățile locale, pentru că sunt situații în care oamenii trebuie să fie informați rapid, cum ar fi de exemplu sistarea furnizării unor utilităţi, ca urmare a unor avarii.

Mai mult decât atât, cetăţenii ar putea primi direct pe telefonul mobil informaţii despre investiţiile publice derulate de municipalitate, lucrările edilitar/gospodăreşti, reparaţiile efectuate la nivelul infrastructurii rutiere, întreruperile de utilităţi (energie electrică, apă, gaz, energie electrică, gaz, sisteme de comunicații și transmisii de date, etc.), transport public local sau evenimentele culturale organizate în municipiu.

Cei interesaţi de acest serviciu GRATUIT nu trebuie decât să completeze un formular disponibil pe pagina web a Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro, meniul din stânga, secțiunea ”Înregistrare pentru primire SMS”. De asemenea, înscrierea în bazele de date ale Primăriei se poate face şi în Palatul Cenad (camera 5), la ghișeele de relații cu publicul a Primăriei Municipiului Arad.