Arad: Atacatorii care l-au împușcat pe un bărbat în Arad, identificați. Sunt căutați

Doi bărbați de 33 și 34 de ani au fost indentificați ca fiind principalii suspecți în atactul de luni dimineață asupra lui Daniel Dragoman, cunoscut ca membru al lumii interlope din Arad. POlițiștii și procurorii îi caută pe cei 2 bărbați pentru a-i audia.

„În urma cercetărilor efectuate, au fost identificați doi bărbați de 33 și 34 de ani, bănuiți de comiterea activității infractionale. La această oră, polițistii de la investigații criminale sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad acționează în vederea depistării celor în cauză și luării măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu.

Un bărbat de 39 de ani din localitatea Horia, judeţul Arad, cunoscut ca membru al lumii interlope din zonă, a fost împuşcat, luni dimineaţa, în piciorul stâng, în timp ce se îndrepta către casă.

Incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Vadului şi Podului, din cartierul Confecții, în municipiul Arad. Conform unor informaţii, atacatorii i-ar fi furat bărbatului o sumă mare de bani.

Martorii sunt cei care au sunat la 112.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Medicii spun că viaţa îi este în afara oricărui pericol. Individul urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Individul este internat sub paza jandarmilor.

Apropiați ai interlopului susţin că că atacatorii știau că victima va avea o sumă mare de bani asupra sa, motiv pentru care l-ar fi urmărit şi aşteptat într-un loc unde l-au putut ataca, în apropierea locuinţe sale.

Conform unor informații, bărbatul împușcat este Daniel Dragoman, fost locotennt al lui Uțu Rohozneanu.

In acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penala pentru tentativa de omor, detinere si uz de arma letala fara drept, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Radu.

Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările în acest caz.