Arad: Atenție la circulația din centrul Aradului. Restricții, după ce au început lucrările de modernizare a canalizării de pe Bulevardul Revoluției

Lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare de pe bulevardul Revoluției dincentrul municipiului Arad au început joi, a anunțat Compania de Apă, care derulează investiția.

Lucrările, care constau în săpături pentru introducerea colectorului format din tuburi ceramice, menit să înlocuiască vechea conductă de canalizare, au caracter continuu, se execută pe tronsoane şi avansează spre Podgoria.

Primele tronson, între străzile Nicolae Grigorescu şi I.C. Brătianu, circulația mașinilor restricționată

Primul tronson vizat este cel cuprins între străzile Nicolae Grigorescu şi I.C. Brătianu, iar pentru această lucrare, care se va desfăşura pe banda de parcare, este necesară şi închiderea benzii întâi de circulaţie. Dată fiind restricţia parţială de circulaţie de pe acest sector de drum, şoferii care intenţionează să tranziteze zona, sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative.

Şantierul va fi delimitat cu plasă de protecţie, urmând să fie montate indicatoare rutiere însoţite de panouri de avertizare.

Lucrarea se desfăşoară în conformitate cu Autorizaţia de Construire Nr. 1226/13.11.2017 emisă de Primăria Municipiului Arad şi beneficiază de acord privind restricţionarea circulaţiei rutiere pe tronsonul mai sus menţionat, solicitarea în acest sens fiind avizată favorabil în cadrul şedinţei Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei.

Contractul de lucrări CL3 Reabilitare reţea canalizare în Arad şi facilitate de tratare nămol cu var la staţia de Epurare Arad face parte din Proiectului Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020. Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!