Arad: Au comis 6 furturi într-o singură noapte. 2 bărbați s-au cazat special în Arad pentru a sparge case

2 bărbați din Gorj sunt cercetați dupăce au comis în Arad 6 furturi într-o singură noapte. Cei 2 s-au cazat special în oraș și au urmărit apartamentele în care nu era nimeni acasă.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „polițiștii Secției 1 Vlaicu au identificat 2 bărbați din județul Gorj, de 24 și 41 de ani, bănuiți de mai multe furturi din apartamente de pe raza municipiului. În baza probatoriului administrat s-a stabilit că cei doi, în noaptea de 27/28 decembrie 2019, prin forțarea ferestrelor a șase apartamente din zona Calea Aurel Vlaicu, situate la parterul blocurilor, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras bijuterii și electronice în valoare de aproximativ 20.000 de lei”.

„Bărbații s-ar fi cazat pe raza municipiului în acest scop. Cei doi bărbați sunt cercetați de polițiștii arădeni pentru furt calificat și tentativă de furt calificat, fiind continuată documentarea activității lor infracționale. Aceștia se află în arest preventiv în Craiova, respectiv Târgu Jiu pentru săvârșirea altor infracțiuni de furt, pe raza județelor Timiș, Cluj, Bihor și Dolj”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.