Arad: AUDIO 1,2 kilograme de cannabis, confiscate la punctul de trecere a frontierei Nădlac 2. Procurorii DIICOT și polițiștii au intervenit imediat

1,2 kilograme de cannabis au fost confiscate la punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 decătre procurorilor DIICOT Arad și Polițiștii de la combaterea criminalității organizate, iar bărbatul care intenționa să le introducă în România a fost arestat preventiv luni.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „în noaptea de 14 spre 15 iunie 2020, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au prins în flagrant delict, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, un bărbat, din Arad, de 39 de ani, pasager într-un autocar, în bagajul căruia au descoperit două pungi vidate cu aproximativ 1,2 kg. de cannabis”.

„Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar magistrații Tribunalului Arad au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic intern și internațional de risc. Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Conform DIICOT, s-a stabilit faptul că, în perioada 12-15.06.2020, inculpatul a cumpărat, transportat, deținut și introdus din străinătate, în țară, droguri de risc, fără drept, în scop de comercializare.

Conform unor informații, bărbatul care transporta drogurile venea din Spania.
Procurorii și polițiștii continuă cercetările în acest caz.