Arad: AUDIO 5 persoane s-au autoevacuat din hotelul afectat de un incendiu, la Arad. Ce spun pompierii despre cauaza incendiului

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a prezentat cauza incendiului care a avut loc, marți, la un hotel de la ieșirea din Arad către Nădlac. Conform unor informații este vorba despre Hotel Ibis.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „în momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o încăpere de aproximativ 8mp la parterul hotelului. Încăperea are rol de depozit a bagajelor turiștilor. În această perioadă în încăpere se aflau diverse bunuri(cearceafuri, baxuri cu servetele). Incendiul se manifesta cu degajarea mare de fum și cu posibilitatea de propagare la etajele superioare prin canalul tehnic dar a fost „observat” la timp. Instalația de detecție/semnalizare din dotarea hotelului a semnalat incendiul. A fost stins în aproximativ 15 minute”.

„Cauza probabilă „scurt circuit”. Din hotel s-au autoevacuat 5 persoane, personal al hotelului”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.