Arad: AUDIO Accident grav la ieșirea din Arad către șoseaua de centură parte din DN7

Un grav accident a avut loc, vineri, la ieșirea din municipiul Arad către Oradea și centura nord-vest a municipiului Arad parte din DN7.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, pompieri și polițiști.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „Au fost alocate forțe ale Detașamentului de Pompieri Arad, o autospecială descărcerare, o autospecială SMURD Terapie Intensivă Mobilă și o autospecială de stingere. În accident au fost implicate 2 mașini, iar o victimă este încarcerată și conștientă”.

„Victima, bărbat, aproximativ 35 de ani, conștient, cooperant, a fost extras din autoturism și predat echipajului SMURD”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

xxx

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei,
„un arădean de 35 de ani a condus un autoturism pe Calea Zimandului, din direcția străzii Petru Rareș către varianta N-V, și ajungând în apropierea semaforului electric amplasat înaintea sensului giratoriu, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 46 de ani din Arad”.

„În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a șoferului de 35 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testati alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză se continuă cercetatile pentru vătămare corporală din culpă”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad