Arad: AUDIO Bărbatul căutat de către pompierii din Arad în Mureș a fost găsit decedat

Bărbatul de 64 de ani, care erau căutat decătre pompierii din Arad dupăce a căzut în râul Mureș, de pe un pod plutitor, a fost găsit, luni seara, decedat

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „luni, în jurul orei 15.15 un apel la 112 anunța că un bărbat a căzut, în Mureș, de pe un pod improvizat plutitor în zona orașului Pecica. Au fost alocate forțe ale Detașamentului de Pompieri Arad, 1 autospecială 4×4, cu barcă, 1 echipaj SMURD de la punctul de lucru Vladimirescu, în total 8 subofiteri. A fost, de asemenea, solicitat sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pecica. Acesta a deplasat în zonă o barcă și, de asemenea, încă 4 voluntari pentru căutare terestră pe malul Mureșului”

„După cca 3 ore decăutări, corpul bărbatului a fost descoperit 1 km în aval de locul în care a căzut de pe bac, a fost adus la mal, iar apoi s-a constatat decesul acestuia. Bărbatul avea 64 de ani”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Polițiștii continuă cercetările pentru a lămuri împrejurările în care s-a produs incidentul.

Sursa foto: arhivă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad