Arad: AUDIO Doi bărbați, reținuți după ce au încercat să fure dintr-o casă căreia i-au distrus sistemul video de supraveghere. Ce au găsit în casă

Doi bărbați au fost reținuți decătre polițiștii din Arad dupăce au încercat să fure dintr-o casă căreia i-au distrus sistemul video de supraveghere.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „polițiștii Secției 7 Lipova cercetează doi bărbați din Conop, de 44 și 20 de ani, care, în noaptea de 22/23 iunie, prin escaladarea gardului și distrugerea sistemului de supraveghere video ar fi pătruns într-un imobil despre care credeau că este nelocuit, de pe raza localității Odvoș”.

„Fiind surprinși de prezența în imobil a unei persoane, cei doi au fugit de la locul faptei fără a sustrage bunuri, fiind identificați ulterior de polițiști. Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

POlițiștii continuă cercetările în acest caz.