Arad: AUDIO Femeie de 27 de ani, gravidă, accidentată mortal pe trecerea de pietoni de un șofer de 79 de ani

O femeie de 27 de ani, care era însărcinată, a murit, miercuri, dupăce a fost lovită pe trecerea de pietoni de pe DN7 din comuna Vladimirescu, județul Arad. O altă femeie de 37 de ani a fost rănită în același accident.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „din primele cercetări la fața locului, s-au stabilit următoarele: Astăzi, în jurul orei 11:10, un bărbat de 79 de ani din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.7, pe raza localității Vladimirescu, pe trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Gării, a surprins și accidentat 2 femei, angajate în traversarea străzii. În urma impactului, a fost rănită ușor o femeie de 37 de ani și rănită grav o femeie de 27 de ani. Din cauza rănilor suferite, femeia de 27 de ani a decedat ulterior, la spital”.

.Accidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede o dubiță albă, care acordă prioritate unui biciclist. Imediat în spate vine o altă mașină, de culoare închisă care nu încetinește, deși din stânga trecea tânăra însarcinată. Femeia, însoțită de matușa ei, cu care ieșise la cumpărături, a ajuns pur și simplu sub roțile mașinii condusă de un bărbat de 79 de ani

„Conducătorul auto a foat testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. In cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.