Arad: AUDIO Femeie de 77 de ani, grav rănită, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat la marginea DN7, în Arad

O femeie de 77 de ani din județul Arad a fost grav rănită, joi, după ce mașina în care se afla în calitate de pasager, s-a răsturnat la marginea DN 7.

Mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri au ajuns imediat la fața locului fiind cerută și intervenția elicopterului SMURD.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos decalarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „din primele cercetări la fața locului, polițiștii rutieri au constatat că joi, un bărbat de 32 de ani, din Săvârșin, a condus un autoturism pe DN7, în localitatea Bătuța, sens de mers Arad-Deva. Ajungând la km. 476+200 m, într-o curbă periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza la condițiile de drum (carosabil umed), intrând în derapaj și pierzând controlul asupra direcției de deplasare, după care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers Arad-Deva. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei femei de 77 de ani, din Căpruța, pasageră în autoturism”.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad