Arad: AUDIO FOTO Explozie la un bancomat din Arad. Hoții ar fi furat casetele cu bani. Cum au acționat

Un bancomat din Arad a fost arucat în aer în cursul nopții de joi către vineri.

 

Ascultă în colajul foto-video de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

ARADCU 00 ADINA ACONSTATINESEI VI14FEB ATM BANI 00 41

Arad: AUDIO FOTO Explozie la un bancomat din Arad. Hoții ar fi furat casetele cu bani. Cum au acționatPolițiștii sunt la fața locului chiar în aceste momente pentru a face cercetări.Ascultă în colajul foto-video sau citește în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei despre acest caz. https://realitateadearad.net/index.php/2020/02/14/arad-audio-foto-explozie-la-un-bancomat-din-arad-hotii-ar-fi-furat-casetele-cu-bani-cum-au-actionat/

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 13 februarie 2020

Polițiștii sunt la fața locului chiar în aceste momente pentru a face cercetări.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „în această noapte, în jurul orei 03:20, I.P.J. Arad a fost sesizat despre faptul că bancomatul unei agenții bancare de pe Calea Timisorii ar fi fost distrus prin explozie, din interiorul acestuia reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote”.

„La fața locului, s-a deplasat de îndată echipa complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale si ai Serviciului Criminalistic, constatând că două persoane necunoscute, cu fețele acoperite au pulverizat cu ajutorul unui spray, vopsea pe camerele de supraveghere, la fața locului fiind observat un autoturism de teren de culoare închisă.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Acesta este cel de-al 4lea atac asupra bacomantelor care are loc în ultimul an la Arad. Până în acest moment, hoții au fost prinși într-un singur caz.