Arad: AUDIO FOTO VIDEO 34 de intervenții în 24 de ore pentru salvatorii din Arad. Printre misiuni: un puternic incendiu

34 de intervenții au avut în ultimele 24 de ore salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

ARADCU 00 ISU ARAD MA21IAN

Arad: AUDIO FOTO VIDEO 34 de intervenții în 24 de ore pentru salvatorii din Arad34 de intervenții au avut în ultimele 24 de ore salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.Citește sau ascultă în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, despre aceste misiuni.https://realitateadearad.net/index.php/2020/01/21/arad-audio-foto-video-34-de-interventii-in-24-de-ore-pentru-salvatorii-din-arad-printre-misiuni-un-puternic-incendiu/

Publicată de Realitatea De Arad pe Marţi, 21 ianuarie 2020

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „este vorba despre 1 incendiu, 1 descarcerare, 1 misiune de cercetare CBRN, 5 alte intervenții si 27 misiuni de acordare prin ajutor medical”.

„Incendiul s-a manifestat la două remorci incărcate cu baloți de paie, în localitatea Nădab. Pentru a se evita propagarea la alte construcții și stingerea incendiului au intervenit două autospeciale a Gărzi de intervenție nr.2 Chișinău Criș, 12 pompieri. Incendiul a fost stins după aproximativ 3 ore de intervenție”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad