Arad: AUDIO FOTO VIDEO Peste 100 de persoane au protestat, la Arad, față de legea obligativității vaccinări. Ce spun oamenii

Peste 100 de oameni, unii dintre ei cu copii mici în brațe, au protestat, sâmbătă, în centrul municipiului Arad față de legea care introduce obligativitatea vaccinării. Tot la Arad, un protest similar va avea loc și marți după masă.

ARADCU 00 PROTEST VACCIN SA07MART

Arad: AUDIO FOTO VIDEO Peste 100 de persoane au protestat, la Arad, față de legea obligativității vaccinări. Ce spun oameniiPeste 100 de oameni, unii dintre ei cu copii mici în brațe, au protestat, sâmbătă, în centrul municipiului Arad față de legea care introduce obligativitatea vaccinării. Tot la Arad, un protest similar va avea loc și marți după masă.https://realitateadearad.net/index.php/2020/03/07/arad-audio-foto-video-peste-100-de-persoane-au-protestat-la-arad-fata-de-legea-obligativitatii-vaccinari-ce-spun-oamenii/#arad #vaccin #protest #realitatea

Publicată de Realitatea De Arad pe Sâmbătă, 7 martie 2020

Dacă există risc, există și dreptul de a alege scria pe una dintre pancardele purtată de o fetiță.

Cu pancarde cu mesaje împotriva vaccinării sau a obligativității vaccinării și cu tricorul românesc în mâini, oamenii s-au organizat pe o rețea de socializare, și s-au adunat în Piața Avram Iancu din centrul Aradului, nemulțumiți de faptul că, spun ei, vor fi obligați prin lege ca să-și vaccineze copii.

Unii dintre părinți au povestit experiențe triste și traumatizante prin care au trecut cu copii lor, ca urmare a efectelor adverse ale unor vaccinuri.

Protestarii au adus în discuție o serie de reacții adverse ale vaccinării.

Alți oameni spun că nu se tem de vaccin, ba chiar și-au vaccinat copii, dar se tem de obligativitatea vaccinării, pentru că acest lucru ar deschide calea pentru a fi obligați să folosescă orice fel de vaccinuri, fără a mai avea liberatea de a alege.

Printre protestari s-au aflat și medici.

Ciprian Dănilă, organizatorul protestului, consideră că prin acestă măsură legea „le fură dreptul de a alege”.

Protestul, care a fost autorizat, a fost supravegheat decătre jandarmi și polițiști și s-a încheiat fără incidente.

Organizatorii au anunțat că un alt protest față de obligativitatea vaccinării va avea loc la Arad, și marți cu începere de la ora 17, tot în Piața Avram Iancu din centrul Aradului.

Știre în curs de actualizare cu video.