Arad: AUDIO Investiții care depășesc 3 milioane de lei, într-o comună din Arad. Președintele CJ Arad, Iustin Cionca: „sunt fără precedent”

Investiții care depășesc 3 milioane de lei au loc în comuna Chisindia din județul Arad. Banii sunt de la Consiliul Județean Arad, Fondul Național de Mediu și bugetul comunei Chisindia.

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, care a verificat, joi, unele lucrări, a catalogat investițiile ca fiind fără precedent.

„Astăzi am verificat lucrările din comuna Chisindia, unde, cu sprijinul Consiliului Județean Arad și al Companiei de Apă, se realizează investiții fără precedent! Investițiile presupun și modernizarea trotuarelor, după ce în comună s-au finalizat lucrările de captare de suprafață a Văii Hurezu, realizarea aducțiunii de apă a stației de tratare, reabilitarea rezervorului de apă, extinderea rețelei de apă. Investițiile acestea sunt în continuarea celor de anul trecut, când Consiliul Județean Arad a finanțat lucrările de turnare a unui covor asfaltic nou pe drumul județean care leagă comuna Chisindia de comuna Buteni și a realizat covor asfaltic și pe drumul din centrul comunei. Aducțiunea nouă de apă de la Chisindia are lungimea de 7,5 km. Trotuarele noi însumează peste 2,7 km, iar covorul asfaltic 4,6 km. Valoarea totală a lucrărilor realizate depășește 3 milioane de lei, cu finanțare de la Consiliul Județean Arad, Fondul Național de Mediu și bugetul comunei Chisindia”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Comuna Chisindia se află la cca 90 de km de municipiul Arad.

Sursa foto: Consiliul Județean Arad