Arad: AUDIO Jocul copiilor cu focul, cauza incendiului în care o fetiță de 2 ani a fost grav rănită. Copila, transportată la București cu elicopterul SMURD

Fetița de 2 ani, care a fost grav rănită, joi, în orașul Pecica din județul Arad, dupăce un incendiu a cuprinsa casa în care se afla, este transportată la București. Între timp, pompierii au stabilit cauza incendiului.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „cauza probabilă a incendiului de la Pecica este jocul copiilor cu focul”.

„Fetița transportată la Unitatea de Primiri Urgențe dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a fost evaluată decătre medicii arădeni și s-a luat decizia transportării acesteia la București cu elicopterul de tip SMURD”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Conform unor informații, se pare că în camera cuprinsă de incendiu se aflau trei copii, iar doi au ieşit în timp util, dar cel mic, de doi ani, a suferit arsuri pe 60% din corp şi a fost preluat în stare de şoc de către echipajul medical.

Polițiștii continuă cercetărie în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad