Arad: AUDIO Localitate din județul Arad, izolată de inundații. Pompierii sunt la fața locului

O localitate din județul Arad este, vineri, izolată din cauza inundațiilor.

ARADCU 00 DRUM INUNDAT ISU ARAD VI19IUN

Arad: AUDIO Localitate din județul Arad, izolată de inundații. Pompierii sunt la fața loculuiO localitate din județul Arad este, vineri, izolată din cauza inundațiilor. Apa pe drum are cca 1 metru.https://realitateadearad.net/index.php/2020/06/19/arad-audio-localitate-din-judetul-arad-izolata-de-inundatii-pompierii-sunt-la-fata-locului/#arad #isuarad #georgepleșca

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 19 iunie 2020

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „din cauza creșterii cotelor râului Crișul Alb, drumul comunal DC 50 a fost inundat cu o lamă de apă de aproximativ 1 metru. În localitatea Țărmure se poate ajunge doar cu utilaje”.

„Detașamentul de Pompieri Sebiș a dislocat în zonă un echipaj formate din 5 pompieri, 1 autospecială 4×4 si o barcă. Pompierii vor avea misiunea de a asigura transportul urgentelor din localitatea Țărmure până la reluarea circulației”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Localitatea Țărmure, care are circa 200 de locuitori, se află în comuna Hălmagiu, zona de munte din în nord-estul județului Arad.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad